Denne boken er et resultat av forfatterens mangeårige studier av kornsirkler. Her omtales blant annet sirklenes historie, og det gis detaljerte beskrivelser av formasjonene og øyevitners observasjoner av fenomenet. Med litteraturliste.
Hvert år oppstår et par hundre vakre og mystiske mønstre i kornåkrer verden rundt. Til nå er det registrert 12 000 av dem på verdensbasis. I Europa, Nord-Amerika og det sørlige Afrika har fenomenet vært kjent i århundrer. Det eksisterer opp mot hundre beretninger fra personer som har sett kornsirkler oppstå i løpet av sekunder eller få minutter, ofte med mystiske lysfenomener til stede. Eva-Marie Brekkestøs bok, et resultat av 13 års inngående studier av kornsirklene, går i dybden på flere aspekter ved fenomenet: kornsirklene i et historisk perspektiv, øyenvitneskildringer, lysfenomener, forskningen på området, mønstrenes symboler og geometri og hva budskapet til menneskeheten kan være.
Forlag Vega forlag
Utgivelsesår 2010