Konservering av mat

tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting

av (forfatter).

Damm 1993 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som har vært brukt for å konservere mat. Her kan leseren finne grunnene til at man behandlet maten som man gjorde, og lære å benytte seg av tradisjonene i sin egen husholdning. Med oppskrifter, samt en rekke registre. Illustrert.

Omtale fra forlaget

I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som har vært brukt for å konservere mat. Her kan leseren finne grunnene til at man behandlet maten som man gjorde, og lære å benytte seg av tradisjonene i sin egen husholdning. Med oppskrifter, samt en rekke registre. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 1993

Format Innbundet

ISBN13 9788251204217

EAN 9788251204217

Serie Levende norske tradisjoner

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

10 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket