Konservering av mat

tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting

av (forfatter).

Damm 1993 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som har vært brukt for å konservere mat. Her kan leseren finne grunnene til at man behandlet maten som man gjorde, og lære å benytte seg av tradisjonene i sin egen husholdning. Med oppskrifter, samt en rekke registre. Illustrert.

Omtale fra forlaget

I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som har vært brukt for å konservere mat. Her kan leseren finne grunnene til at man behandlet maten som man gjorde, og lære å benytte seg av tradisjonene i sin egen husholdning. Med oppskrifter, samt en rekke registre. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 1993

Format Innbundet

ISBN13 9788251204217

EAN 9788251204217

Serie Levende norske tradisjoner

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket