Ny roman med kriminalbetjent Harry Bosch i Los Angeles: En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tyve år. En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tyve år. Ifølge rettsmedisineren ble han fysisk mishandlet gjennom hele oppveksten .; inntil han ble drept av et hardt slag mot hodet. Rester av klær tyder på at han hadde et forhold til rullebrett.Kriminalbetjent Harry Bosch i Los Angeles er fast bestemt på at gutten ikke skal bli glemt, og at morderen skal få sin straff. Han greier å finne frem til offerets identitet, og til en familie som har sluttet å fungere for lenge siden. Saken vekker til live mørke minner i hans egen fortid. Michael Connelly er tidligere kriminalreporter. Han har vunnet flere priser og utgis i en rekke land. Bøkene hans er å finne på de amerikanske bestselgerlistene. Knokkelbyen er hans sjuende roman i norsk oversettelse.
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788205307728
EAN 9788205307728
Serie Harry Bosch (8)
Genre Politi og detektiver Krim
Hva kan jeg si? Hva kan man si? -nok en suveren krim i serien med etterforsker Harry Bosch. Løp og kjøp og les! Helt suverent:) Jeg elsker disse krimbøkene til Connelly.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketListe over bøker eg har lese, og deretter sett på film/TV.
I tillegg til mi eiga, kortfatta meining, har eg satt opp ei oversikt med 2 terningkast/"rating" per film (frå IMDB, Rotten Tomatoes) + 2 terningkast/"rating" per bok (frå Bokelskere og Good Reads).