Boken tar for seg Kinas klassiske, taoistiske filosofi og dens tanker om kjærlighet og seksualitet, om å gi og ta imot kjærlighet og ømhet. Den beskriver enkle metoder og gir praktiske råd som kan gi et mer intenst og rikt kjærlighetsliv. Med litteraturhistorie.
Forlag Pax
Utgivelsesår 1995
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketVi må lære å reaktivere følelsen av for eksempel lukt, kanskje den nest viktigste sansen i et kjærlighetsforhold, bortsett fra berøring. [...] Vi har glemt det faktum at fra begynnelsen av ble menn og kvinner tiltrukket av hverandre på grunn av deres individuelle, naturlige duft. Ofte blir de mer opphisset av lukten fra en av det motsatte kjønn enn av noe annet. Lukten av huden på et spesielt menneske, eller håret, munnen, kjønnsorganene osv, kan være mer tiltalende - til tider umåtelig opphissende - for en som føler seg spesielt tiltrukket, Dette kan være en delvis forklaring på det populære og likevel så mystiske begrepet 'kjemisk tiltrekning'.