Kjærlighetens flyktninger

av (forfatter).

Pax 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (3 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Kjærlighetens flyktninger er en blasfemisk bok om kjærlighet. Den er et eksistensielt raserianfall og en befriende latter.
Forfatteren, som er journalist, får sommeren 1999 vite at hun har hiv. Skal hun gråte i stillhet og skamme seg? Skal hun gå inn i . de hiv . positives. tause rekker og skjule sin diagnose som best hun kan? Ingen vil tro at hun har viruset, for hiv er noe de andre har. Hun setter i gang med å undersøke, og etter hvert spør hun: Hvordan forvaltes vår seksualitet? Under hvilke regimer lever våre følelser?
I boken fører forfatteren en dialog med seg selv, sin sønn og sin slekt. Hun blir også kjent med andre som er rammet av viruset, og hun stiller spørsmålet til oss alle : Hvorfor må alt berøre meg for at det skal berøre meg?

Kjærlighetens flyktninger besøker skjulte, seksuelle arenaer i vårt samfunn. Den søker intimiteten i tango danset fra Nord . Nores kyst til barene i Buenos Aires. Den kjøper også en ærbar bluse og lukker øynene.
Boken er fri for sentimentalitet og skrevet med et skarpt blikk for maktens strukturer. Den inneholder også en kakeskrift som er lett å følge . for alle kjønn.

Bokdetaljer

Forlag Pax

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788253022482

EAN 9788253022482

Genre Personlige beretninger

Språk Bokmål

Sider 269

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 0 0 1

Bokomtaler

Har lest, ledd og grått meg gjennom denne boka.
Sanselig, ærlig og spennende skildring av barndom, ungdom og voksenliv som griper meg mye mer enn Knausgårds bøker. Denne leseopplevelsen må flere få ta del i !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket