Dette er tredje bok i serien om villheksa Clara.
"Er han død?" Clara tør nesten ikke spørre, for det er hennes egen villvenn Katt det gjelder. Livet hans henger i en spindelvevtynn tråd, og hvis Clara vil redde ham, må hun følge et spor som fører henne rett i klørne på dødsfienden Kimæra ... Kimæras hevn er tredje bok i serien om Clara. Villheks-serien handler om Claras kjærlighet til dyr, og den harde kampen hun kjemper for å overleve som villheks, i en verden hvor magi ikke akkurat er barnemat. Les også de to første bøkene i Villheks-serien, Ildprøven (kåret til beste barnebok av danske barn i 2012) og Viridians blod.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2013
Serie Villheks (3)
Genre Fantasy
Tredje bok om villheksa Clara. Clara føler at hun fortsatt kan lite om å være heks, men hun blir utsatt for store prøvelser i denne boka, og hun blir nødt til å møte erkefienden Kimæra igjen. Spørsmålet er om hun kan nok til at hun klarer å redde villvennen sin, Katt. Veldig spennende bok, og serie. Anbefales.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket24 bokelskere følger dette verket.