Kat Fight

av (forfatter).

2012 Kindle Edition

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2012

Format Kindle Edition

Språk Engelsk

Sider 255

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Jeg valgte å lese denne boken fordi jeg likte så godt One Pink Line av samme forfatter, og jeg må dessverre si at Kat Fight ikke er like god. Men for all del, denne er ikke dårlig, den har det samme gode språket, og den er lettlest, selv på engelsk – så vidt jeg vet er den ikke oversatt til norsk – men temaet er litt mer standard, og ganske typisk for chicklit.

Kat Fight handler om Kat som dumper kjæresten Marc etter 4 år, ingen rundt henne ser ut til å ta dette bruddet så veldig alvorlig ettersom de stadig har gjort det slutt for så å finne sammen igjen. Eneste forskjellen er at nå har Kat fått nok, og hun bestemmer seg for å komme seg videre i livet uten Marc.

Kat møter etterhvert Ryan, og de blir snart et par, men samtidig har ikke Marc gitt opp å få Kat tilbake, så det nye forholdet til Ryan har bare så vidt begynt før Kat lyver og utelater sannheten både overfor han og flere hun er glad i. At Ryan i tillegg får jobb på samme arbeidsplass som Kat gjør ikke saken enklere.

Alt i alt en helt grei bok som ikke engasjerte meg så voldsomt, var faktisk på nippet til å gi opp etter en tredjedel av boka, men var for nysgjerrig på hvordan alt endte, så leste den ferdig likevel. Og ender med å gi den en svak 4'er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket