Omtale fra forlaget
Gjør deg klar til juleforberedelser, en velsmakende jul og fantastisk nyttårsfest! Velkommen til adventtidens og julens godsaker. Gløgg, lussekatter, marsipan, juleribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juletorsk, sild, hummer og nyttårskalkun som blir aller best når man har lagd det selv, enten på tradisjonelt vis eller med ny vri. En julebok for alle generasjoner fra Norges mest prisbelønte og velformulerte matformidler. Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingerid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788202610005
EAN 9788202610005
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket