Magdalena Mørk hater bråk. Men livet hennes er stappfullt av det. Bråk. Overalt. Hvor hun går og står. Faren hennes elsker å sage og hamre. Moren hennes sitter hjemme hele dagen og ser på TV. Med lyden på topp. Broren hennes spiller elektrisk gitar i et heavy metal-band. Han øver masse. Og da begynner hunden Baltasar å ule. Når Magdalena går ut, er det ikke noe bedre der. Det er nesten verre. Det er biler og trikker og motorsykler og fly. Det bråker på skolen også. Hele klassen til Magdalena roper og skriker. Men aller verst er Damen med Pressluftboret. Hun bråker så det rister langt inn i sjelen på Magdalena. En dag orker ikke Magdalena mer. Hun klatrer opp på stuebordet og roper: STILLE! Og da - da skjer det noe veldig rart. Boken er utgitt med støtte fra Leser søker bok.
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788203254758
EAN 9788203254758
Dette er ei fin bok. Et tema jeg kan kjenne meg igjen i, dette med å lete etter stillhet. Det er noen stavefeil rundt omkring, og noen «kjappløsninger» i måten å skrive på, og disse trekker ned. Ellers ble jeg usikker på om det er ei barnebok eller ikke, men det gjør ingenting.
Han lengter, han også, tenkte hun.
Han lengter etter stillheten.
Men ikke etter stillheten alene.
Stillheten sammen med noen.