Jenta i den gule kjolen

av (forfatter).

Kolofon 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Jenta i den gule kjolen handler om Ingrid. Ingrid er sosialarbeider og jobber i barnevernet. Vi møter henne i det hun blir akutt syk når hun skal vitne i en straffesak. Hun segner om i rettslokalet og alt peker mot at hun er hjertesyk. Utredninger blir igangsatt men ingen resultater viser tegn på fysisk sykdom. Men symptomene forsvinner ikke. Ingrid er fortsatt syk. Til slutt innser hun at sykdommen handler om noe annet. Symptomene får et navn og Ingrid tar fatt på den store oppgaven med å reise seg igjen.
Vi følger henne gjennom terapirommet og i hennes strev i hverdagen. Vi får et innblikk i hvordan angsten og fortiden røsker grunnen vekk under føttene hennes i perioder. Terapirommet setter i gang prosesser og utvikling. Overalt møter Ingrid på triggere som kaster henne tilbake til fortidens skremsler. Filmer fra fortiden ruller ubønnhørlig på netthinnen og frastøtende minner ser dagens lys. Om natten hjemsøkes hun av mareritt. Men vi møter også gleden og livsmotet, - oppturene og endringene. Ingrid tror på at alt er mulig, bare man jobber hardt nok med seg selv.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788230018736

EAN 9788230018736

Språk Bokmål

Sider 251

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Lettlest. Handler om en kvinne i 50-årene som behandler barndommens traumer. Blir dessverre ikke så godt kjent med "jenta"; selve barnet. Hendelsene fra barndommen beskrives diffust og kort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket