Jakten på jordens hjerte

av (forfatter) og Jens Kristensen (illustratør).

Gyldendal Tiden 2002 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En dag er alle trærne i skogen merket med røde kryss. Hele skogen skal hugges. Mens alle trærne forbereder seg på å dø, står en liten bjørk og tenker på et gammelt sagn. Det handler om solens sang. Hvis man kjenner den sangen, kan man finne Jordens Hjerte. Bjørka bestemmer seg for å finne sangen. Men hvordan skal et lite tre, som ikke engang kan gå, klare å finne noe som helst?

Omtale fra forlaget

Spennende moderne eventyr om trær som kan gå, padder som ikke kan fly og en katt som bare vet... En dag er alle trærne i skogen merket med røde kryss. Hele skogen skal hugges. Mens alle trærne forbereder seg på å dø, står den lille bjørka Ssh og tenker på et gammelt sagn han har hørt om, som handler om Solens Sang. Noen har sagt at den sangen kan forandre ting. Men slikt er jo bare eventyr. Og trær kan ikke gå .; eller? Jakten på Jordens Hjerte er et spennede, poetisk og moderne eventyr om trær som kan gå, padder som gjerne vil fly, katter som bare vet, en liten pike og en gammel mann .; og en farefull ferd til jordens indre...

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788205298170

EAN 9788205298170

Serie Les for meg

Språk Bokmål

Sider 184

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Og når man elsker alt, kan man forandre alt, og alt blir mulig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blaah visste utmerket godt at når man har valget mellom ikke å ville og ikke tørre, må man gjøre det man ikke tør, ellers vil man gjøre det man ikke har lyst til i stedet for det man har lyst til, som er bytte i fryktens tjeneste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Frykt er slik at hvis den fanger deg, så blir du redd, men hvis du fanger frykten, blir frykten borte, da blir man fryktløs.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket