Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer de beste smårettene fra de ulike regionene i Italia. Oppskriftene er satt sammen til syv forskjellige buffeér og oppskriftene er beregnet på 8-10 personer.
Omtale fra forlaget
Det italienske kjøkkenet frister med sine fine råvarer, rene smaker og ikke minst raske og enkle oppskrifter. I denne kokeboken presenteres de beste smårettene fra de ulike regionene i Italia. Inviter venner og familie til en hel buffé med antipasta, primo og dolci, eller gjør et utvalg av de velsmakende rettene til lunsj, middag eller piknik. En ekte italiensk buffé går nemlig ut på å by på det aller beste, og det handler ikke minst om å spise lite av mye.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788203231742
EAN 9788203231742
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 88
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketBor nå 3 uker i en liten fjell landsby; Vico Pancellorum utenfor Lucca. Har lest endel før og nå under oppholdet. Det handler mye om god mat...