Det bryter ut kaos når Guvernøren i Virginia beordrer at det skal settes ut fartsfeller i alle gater og motorveier, og varsler at bilkjørere vil bli overvåket av fly. Men de eksentriske innbyggerne i Tangier, svarer med å true med å trekke seg ut av staten og lage sin egen stat. De hevder at deres selvstendighet ligger i historien til Amerikas første bosettere, som satte seil fra Londons Isle of dogs i 1607. Judy Hammer og Andy Brazil forsøker å beskytte befolkningen mot politikerne og vice versa.
Forlag Time-Warner
Utgivelsesår 2002
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted Sørøstlige stater
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.