Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boka presenterer forfatteren oppskrifter både på tradisjonsrik julemat, og oppskrifter som er kommet til i den senere tid. Her finnes oppskrifter både på kaker, fisk- og kjøttretter, desserter og julegodter m.m. Med oppskriftsregister. Illustrert.
Omtale fra forlaget
I denne boka presenterer forfatteren oppskrifter både på tradisjonsrik julemat, og oppskrifter som er kommet til i den senere tid. Her finnes oppskrifter både på kaker, fisk- og kjøttretter, desserter og julegodter m.m. Med oppskriftsregister. Illustrert.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1994
Format Innbundet
ISBN13 9788205223905
EAN 9788205223905
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket