Ingen løgn kan redde meg nå

av (forfatter) og Håvard Bakke (oppleser).

Cappelen Damm 2024 Lydfil

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Drivende ungdomsroman om utenforskap og tilhørighet, og om hvor vanskelig det kan være å få til noe så enkelt som å gå på skolen. Gustav fikser ikke å gå på skolen, og de siste månedene har han stort sett bare hatt hjemmeundervisning. Foreldrene er fortvilte over situasjonen og i desperasjon melder de Gustav på en støttegruppe med andre ungdommer som er skolevegrere. Her treffer han grenseløse Julia som forteller om et sted hvor man slipper å føle seg som en idiot hele tida. Hun kaller stedet for Garasjen. Gustav oppsøker Garasjen og oppdager en ny og fascinerende verden på siden av samfunnet med ungdommer som ligner på ham selv. Samtidig som Gustav får tilbake troen på seg selv, skjønner han etter hvert at han også er fanget i et nett av løgner som det er umulig å komme seg ut av.

Utgivelsesår 2024

Format Lydfil

ISBN13 9788202855673

EAN 9788202855673

Fin historie om skolevegring og utenforskap, men også om samhold og muligheter. En forfatter jeg godt kan tenke meg å lese mer av. Sterk firer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Kongene av Kongeparken" av Maren Skolem
  • "Dronningen" av Anne Gunn Halvorsen
  • "Blått blod" av Anne Gunn Halvorsen
  • "Det Sara skjuler" av Kathrine Nedrejord
  • "Litt redd, bare - roman" av Alexander Kielland Krag
Alle bokanbefalinger for dette verket