Hovedpersonen er en middelaldrende forfatter, født i Nederland, men oppgjøret mot og oppgjøret med familien har forutsetninger i hans røtter i det nederlandske koloniriket. Hans forhold til sine nærmeste er preget av behersket avsky og ufrivillig ømhet, og i denne emosjonelle rådvillhet famler han for å finne seg selv. Om identitetsjakt og kulturkollisjoner.
Utgivelsesår 1995
ISBN13 9788205234345
EAN 9788205234345
Serie Vita
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHeime hadde eg liggande ein del av desse bøkene, så eg tenkte eg skulle sette dei opp i ei liste.. så her er lista, lest og ulest..
Bøker utgitt i Gyldendal sin serie kalt vita, vet man ikke hva man skal lese er det bare å plukke en herfra.