I slik en favn

av (forfatter) og Anne Elligers (oversetter).

Tiden 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Camille forfølger en vakker mann på gaten. Da han viser seg å være psykolog, bestemmer hun seg for å forføre ham, ikke ved å skjule seg, men ved helt ærlig snakke med han om den delen av menneskeheten som interesserer henne mest: mennene. En enkelt kvinnes selvportrett kommer til syne gjennom hennes følsomme, morsomme og entusiastiske portrett av de mange menn hun har kjent og elsket gjennom livet. Trådene spinnes mellom de ulike relasjonene, og vikler seg løselig omkring hovedpersonen.

Omtale fra forlaget

Vakker, fransk roman hvor en kvinne portretteres gjennom humoristiske og følsomme beretninger om hennes kjærlighet til mennene i sitt liv. Romanen har fått strålende kritikker fra et bredt fransk anmelderkorps, og ble raskt nummer én på bestselgerlistene. I slik en favn er en sjenerøs roman som sprudler av overskudd, sensualitet og humor. Forfatteren er en ordkunstner som skaper et avansert og betagende litterært univers. Den kvinnelige hovedpersonen forfølger en vakker mann på gaten. Da han viser seg å være psykolog, bestemmer hun seg for å forføre ham, ikke ved å skjule seg, men ved helt ærlig å snakke med ham om den delen av menneskeheten som interesserer henne mest: Mennene. Slik portretteres hun gjennom sine følsomme, morsomme og entusiastiske beskrivelser av menn hun har kjent og elsket: bestefaren, faren, den første kjærligheten, broren hun aldri har hatt, læreren hennes, elevene hennes, ektemannen, forlagsredaktøren, sønnen, elskerne, leserne - de som har gjort henne til datter, elskerinne, mor og til forfatter. Oversatt av Anne Elligers. Franske Camille Laurens (f. 1957) debuterte i 1991 og har siden gitt ut flere bøker. "En av bokhøstens vakreste bøker", het det da I slik en favn utkom i Frankrike. Den mottok Prix Fémina 2000, og er solgt til en rekke land.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788210047268

EAN 9788210047268

Språk Bokmål

Sider 180

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

7 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "La meg synge deg stille sanger" av Linda Olsson
  • "Naiv. Super" av Erlend Loe
  • "Beatles" av Lars Saabye Christensen
Alle bokanbefalinger for dette verket