I Heart Christmas by Kelk, Lindsey (2013) Paperback

av (forfatter).

Harper Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Harper

Format Paperback

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Denne boken syns jeg hørtes så kjekk ut. Hun boken handler om skulle være så glad i jul, men jeg føler det som står om boken på baksiden er om en annen bok.
Jeg syns ikke forfatteren klarer å få frem at Angela liker julen så mye som en skulle tro med å lese hva boken skal handle om.

Angela får seg en ny jobb, eller rettere sagt får hun en ny stilling i den jobben hun allerede jobber i, dette gjør hun veldig nervøs, hun er redd for å dumme seg ut og ikke strekke til. Så det er et problem å bekymre seg for.
Angela sin venn Jenny har så lyst på en baby, mens Angela sliter med å oppføre seg voksen nok til å i det hele tatt ta vare på en, og når Jenny da ønsker hennes støtte blir det bare krangling.
Enda mer krangling blir det når mannen til Angela maser om å starte en familie. Og når en gammel venn kommer uventet på besøk med sitt barn blir det for mye.

Det første jeg tenker på nå som jeg skriver dette er at denne fortellingen kunne ha skjedd på hva som helst årstid, julen føles litt på trengt ut. Forfatteren presser inn litt jul her og der, men det føles helt feil ut. Jeg fikk det for meg at Angela skulle like julen, men sånn virker det ikke ut som i fortellingen. Det eneste som skjer er mye krangling og alt for mye drama.

Om du ikke liker å lese om noen som drikker for mye alkohol og bruker den neste dagen på å spy alt opp igjen, så hold deg unna denne boken!

Det var en helt grei bok, ikke en bok jeg ønsker å lese igjen, men kan godt gjøre det om noen år. Noe var ganske morsomt, mens andre ting ble for mye for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket