"Hun betraktet det ikke som noen tilfeldighet at hun var prostituert, i den grad hun tenkte på seg selv som det. Hun mente heller ikke det var noe avgjørende eller særlig i livet hennes." Noe skjer som får den prostituerte kvinnen til å begynne å spionere på en av sine kunder, en familiefar på Frogner i Oslo. Sommeren er varm, det lukter hegg og støv i de søvnige, stille villaveiene. Men her utspiler det seg et uhyggelig trekantdrama med brutal utgang. " ...at det går an å skrive noe så vakkert om noe så forferdelig som menneskets uunngåelige ensomhet." - Bergens Tidende
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788202422448
EAN 9788202422448
Jeg synes det var en vakker og poetisk bok. Jeg, som sluker bøker og gir dem bort, leste sakte og beholder denne.
Om livet: ensomhet, kommunikasjon (eller helst mangel på), bynatt, savn og ønsker.
Bok for de introverte?
Hørte den som lydbok. Avbrøt fordi det ikke var behagelig å høre på innspillingen.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket73 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketOpprydning i bokhylla, alle bøkene er innbundet med omslag om ikke annet er nevnt. Prisen er 50,- pr bok. Ved sending betaler kjøper frakt i henhold til postens satser.
Kan også ta bøker i bytte, kom med forslag eller sjekk ønskelista mi.
Jeg er ikke her inne regelmessig slik at det kan lønne seg å kontakte med via her: