Samtidig som vi er blant verdens rikeste land, er det fortsatt mange i samfunnet vårt som spør seg hvorfor vi ikke har det bedre. Forfatteren spør seg hva det er som gjør at så mange er misfornøyde med liv og samliv, og hva som kan gi livet mer mening. Han skriver om tvilens skapende uro, om gudstroens retningsgivende kraft og godhetens gjenskapermakt. Har forslag til videre lesning.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788251619639
EAN 9788251619639
Genre Religiøs litteratur Hverdagsbetraktninger
mye og tenke over her. har ikke lest hele. men den går nok mot terningkast 6 eller 5 :)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHvis vi alltid gjør det vi har lyst på, har vi snart ikke lyst på det vi gjør.
Jo mindre man søker gleden, desto mer finner man den
den som kaster masken, viser ansikt
Dersom vi sår med ærlighet i første person entall, kan vi høste med kjærlighet i første person flertall.