Når tre unge kvinner blir lurt og bedratt på det groveste, deres liv ligger i ruiner, ektemennene tar fra dem hjem, penger og barn, når de mister jobben og ingen vil snakke med dem, da danner de "Hustruer tar hevn", og legger en utspekulert plan. En plan som skal gi dem oppreisning og et nytt liv, og deres liv og barn tilbake. Utspekulerte og med humor og et altoverskyggende sinne som drivkraft går de til verket.
Når tre unge kvinner blir lurt og bedratt på det groveste.Når livene deres ligger i ruiner etter utroskap og innblanding i kriminalitet.Når ektemennene tar fra dem hjem, penger og barn.Når de mister jobben, og ingen vil snakke med dem.
Da danner de tre kvinnene "Hustruer tar hevn", og legger en utspekulert plan. En plan som skal gi dem oppreisning og et nytt liv. De vil ha tilbake sine liv og sine barn. Utspekulerte og med humor og et altoverskyggende sinne som drivkraft går de til verket.
Moroa kan begynne.
At hevnen er søt, vet alle. Men at den kan være så morsom, hadde de tre unge hustruer ingen anelse om.
Forlag Egmont Hjemmets bokforl.
Utgivelsesår 2000