I denne boka tar forfatteren for seg hvilke utfordringer vi står ovenfor med hensyn til integrering. Han drøfter temaet i lys av religion, kultur, økonomi og dagligliv, og presenterer tenkemåter som kan være med på å åpne for nye synsvinkler.
Boka handler om hvilke utfordringer vi alle står overfor når det gjelder integrering, og om hvordan vi kan møte dem. Forfatteren gir en innføring i fire hovedfaktorer: religion, kultur, økonomi og dagligliv, og påpeker hva som fremmer og hindrer integrering. Han presenterer ulike tenkemåter når det gjelder dialog, kommunikasjon og annet praktisk integreringsarbeid og har som hovedmål å åpne for nye synsvinkler. Boka gir innsikt og kunnskaper og inspirerer til debatt. Den er aktuell for lærere, studenter, politikere, ansatte i forvaltningen, kursdeltakere og alle med interesse for møter mellom minoriteter og majoritet. Kulturbro dialog: Serien vil gi kunnskaper om integrering og bidra til en verdidebatt om møter mellom ulike kulturer.
Forlag Kulturbro forl.
Utgivelsesår 2008
Serie Kulturbro dialog
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket"Bindestreksnordmenn". Forfattere med tilhørighet til flere land enn Norge. Enten de er født i et annet land eller norskfødte med én eller begge foreldre fra annet land enn Norge. Adopterte er dermed med på lista. Det er en stor variasjon som vises her - heldigvis.
Obs - lista er under arbeid, så kom gjerne med tips :-)