Boka inneholder 15 essays om journalistikk. Boken bidrar til refleksjon over fagets fremtid, nåtid og fortid. Har litteraturliste.
15 essays om journalistikk En av landets fremste medievitere med eldre og nyskrevne essays. Boken bidrar til refleksjon over fagets fremtid, nåtid og fortid. Hva er det med journalistikken? Står journalistikken i fare for å bli offer for egen suksess? Er det noen vits i et redaksjonelt samfunnsregnskap? Hva skjer når journalistikken tar kunsten og galskapen på alvor? Hvordan fanger ordet?Hvordan oppsto journalistikkens intime forhold til det moderne samfunn?Hvordan kan forholdet mellom kvalitet og popularitet forstås?
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788205327948
EAN 9788205327948
Se alle bokelskere som følger dette verketEssaysamlingar! I første omgong berre det eg sjølv har lest, kom gjerne med anbefalingar eg klør etter å lese fleire essays..