Belinda har en alvorlig hjertefeil, og hun har nettopp fått operert inn en defibrillator som gir hjertet et støt dersom det stopper. Nå trenger hun ro slik at hun kan komme til hektene igjen etter operasjonen. Familien flytter til et 900 år gammelt slott på kysten av Skottland. Men ikke lenge etter at de har flyttet inn, blir Belinda hjemsøkt av et vesen som tar all kraften fra henne. Så går det løs på lillebroren, Stephen, som blir alvorlig syk.
Belinda flytter med familien til et gammelt, avsidesliggende slott på kysten av Skottland. Der skal de finne roen. Belinda har en alvorlig hjertefeil, og hun har nettopp fått operert inn en defibrillator, en mekanisk innretning som gir hjertet et støt dersom det stopper..Ikke lenge etter at de har kommet til slottet, blir Belinda hjemsøkt av en stemme som sier at den trenger henne, at hun er hans og som tar all kraften fra henne. Likevel greier hun gradvis å jobbe seg sterkere enn stemmen . den har ikke lenger noen makt over henne. Men da den går.løs på Belindas lillebror, Stephen, som blir alvorlig syk, må Belinda ta affære. Hun må drepe dette vesenet. Heine T. Bakkeid debuterte med ungdomsromanen Boblejim . Spesialagenten i 2005 og voksenromanen Uten puls i 2006. Hjerteknuseren er hans tredje bok, skikkelig «survival horror».
Utgivelsesår 2008
ISBN13 9788203250279