Karl Ove Knausgård og venn og kollega Fredrik Ekelund i brevveksling fra VM i Brasil. Ekelund fra Rio, Knausgård fra Skåne. Med utgangspunkt i det pågående VM skriver de om deres forhold til fotball, litteratur, historie, politikk og stort sett alt som faller dem inn. En annerledes bok om fotball, om kunsten, om livet og havet, ikke minst om døden og om hvordan det er mulig å like italiensk fotball, eller er det...?
Forlag Pelikanen
Utgivelsesår 2014
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketSå mye nostalgi, så mye lengsel mot det som er tapt for alltid. Alt mens vi står midt oppe i livet, som er det eneste vi har, og som etter all sannsynlighet ikke er det minste dårligere enn det vi en gang hadde, og vil ha tilbake.
[Karl Ove Knausgård i brev til Fredrik Ekelund]
Pelikanen-redaktør Eirik Bø og Sølvbergets Helge Risvands tips til hvilke fotballbøker du bør lese. Podcast med samtalen mellom dem finner du på Soundcloud.