Heal Yourself with Sunlight

av (forfatter).

Ener-chi Wellness Press 2010 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Ener-chi Wellness Press

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9780979275739

Språk Engelsk

Sider 173

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

En veldig interessant bok om sollys og solens helbredende stråler. Moritz refererer til mye forskning som avslører dagens, for det meste feile forståelse av solen som farlig. Dagens mantra er å unngå solen, og hvis du bruker tid i solen, bruk solkrem og solbriller. Moritz gir god og solid informasjon om at det å unngå sollys og bruke solkrem og solbriller, kunstig lys og mat som inneholder mye av flerumettet fett (bortsett fra fet fisk) er de viktigste årsakene til hudkreftepidemien som vi kan se i dag. Han trekker også en interessant sammenheng til mer gamle dager da hudkreft var en veldig sjelden sykdom, selv når solen var sterkere før og folk brukte mer tid utendørs. Svakheten i boka er mangelen på kildereferanser og noen trivielle uttalelser som jeg ikke helt kan si meg enig i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

The colorful flower blooms brightly in the garden getting plenty of sunshine. The same flower in the darkness indoors withers and goes pale without the sun. Similarly the sun gives our skin color and richness. If we are deprived of it we turn pallid and dull. Even on the inside of our bodies.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket