Havneguiden

2

Langesund til Lindesnes

av (forfatter), Jørn Engevik (forfatter), Rune Nylund Larsen (illustratør) og Jørn Engevik (illustratør).

Cappelen og Skagerrak forlag 2006 Spiral

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder opplysninger om 222 havner og fortøyningsplasser langs strekningen Langesund-Lindesnes. Havnene er fotografert fra luften, slik at man får et godt inntrykk av innseilingsforholdene på stedet. Kartskisser over de aktuelle havnene viser hvor fortøyningsplasser og eventuelle grunner ligger. I tillegg finner du informasjon om lokale strender, spisesteder, sanitæranlegg med mer.

Omtale fra forlaget

Havneguiden 2 - Langesund til Lindesnes. Havneguiden gir oversikt og praktisk informasjon om fortøyningsplasser i vår fantastiske skjærgård. Havneguiden 2 inneholder hele 222 havner fra Langesund til Lindesnes. I tillegg til de mer kjente og tilrettelagte havnene, er også mindre kjente havner tatt med. Hver havn er presentert med en helside i boken, med et helikopterbilde, en beskrivende tekst, en detaljert kartskisse og en faktaboks, slik at du raskt kan danne deg et bilde av havnens kvaliteter. I tekstbeskrivelsene har vi tatt med alt fra hvordan bunnforholdene og ankerfeste er, til tips om utflukter. I faktaboksene får du oversikt over fasilitetene i havnen ved hjelp av klare symboler. Kartskissene er utarbeidet på grunnlag av tilgjengelige kartopplysninger kombinert med forfatternes egne observasjoner. Her finner du bl.a. svar på: Hvor fortøyer du best? Hvor er den beste innseilingen? Hvor er fortøyningsboltene festet i fjellet? Havneguiden 2 er delt inn i seks seilingsområder. Til hvert område er det utarbeidet et planleggingskart hvor hver enkelt havn er tegnet inn. I tilknytting til planleggingskartet er det også laget en bildeoversikt. Planleggingskartet og bildeoversikten er et nyttig hjelpemiddel når morgendagens tur skal diskuteres og planlegges. I tillegg finnes en alfabetisk havneoversikt bakerst i boka. Havneguiden 1 dekker et tilsvarende antall havner fra Koster til Langesund.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Skagerrak forlag

Utgivelsesår 2006

Format Spiral

ISBN13 9788292284124

EAN 9788292284124

Serie Havneguiden

Omtalt sted Sørlandet Telemark

Språk Bokmål

Sider 252

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket