Ha deg vekk, Mr. Parkinson!

av (forfatter).

Kolofon 2019 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Jeg har vært så heldig å få lese igjennom manuset før boken ble utgitt. Susan har en egen evne til å formidle hvordan det er å leve med en alvorlig sykdom. I boka forteller hun om livet fra hun var barn og fram til i dag - og fletter så riktig inn flere betraktninger rundt de store spørsmålene her i livet. For meg som hadde en far med Parkinson, har boka gitt svar på mange spørsmål jeg har hatt. Susan forteller en sterk historie, og legger ikke skjul på noe. Har man begynt å lese denne boka, er det vanskelig å legge den ifra seg. Også her har hun utfordret seg selv og klarer med sin fortellerevne og klokskap å fange leseren.
- venninne -

Susan Smerkerud (56) Susan jobbet i Tolletaten i mange år, men måtte gå over i de uføres rekker i 2018 på grunn av Parkinsons sykdom. Susan er blogger og skriver mye om hvordan hun takler den uforutsigbare sykdommen. «Ha deg vekk, Mr. Parkinson!» er hennes første bok.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2019

Format Heftet

ISBN13 9788230020081

EAN 9788230020081

Genre Biografisk litteratur

Omtalt person Susan Smerkerud

Språk Bokmål

Sider 150

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Denne boka tar for seg den kroniske sykdommen parkinson som er en hjernesykdom/nevrologisk sykdom som oppstår fordi man har en nedsatt mengde dopamin i hjernen.

Forfatteren er selv hovedpersonen i fortellingen. Hun merket første symptom i 2002 uten å vite hva som ventet henne. Etterhvert ville hun skrive en bok både som terapi for seg selv, og for å gi andre ny motivasjon.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket