Gymnos

Lærebok : kroppsøving vidaregåande skule : Vg1, vg2, og vg3, LK20

av (forfatter), Per Holmstad (forfatter), Kristian Abelsen (forfatter), Mette Hanneborg (forfatter), Lars-Jørgen Myhrvold (forfatter) og John Thoresen (illustratør).

Cappelen Damm 2020 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Gymnos er en praktisk lærebok i kroppsøving. Boken er rikt illustrert med fotografier og illustrasjoner og viser elevene mange ulike metoder for aktivitet og trening. Læreboken dekker kompetansemålene i kroppsøving på vg1–vg3 til fagfornyelsen 2020. Komponenter • Gymnos Lærebok (LK20) – med teori, øvelser, aktiviteter og oppgaver • Gymnos Unibok (LK20) • Gymnos Brettbok (LK20) • Gymnos Elevnettsted (LK20) • Gymnos Lærernettsted (LK20) Gymnos lærebok dekker kroppsøving på vg1, vg2 og vg3. På vg1 møter elevene grunnleggende metoder for øving og trening for å kunne planlegge og oppnå individuelle mål i kroppsøving. Fagstoffet har en tydelig progresjon og på vg2 veiledes elevene videre til å utføre trening på egen hånd og reflektere over hvordan fysisk aktivitet kan fremme psykisk og fysisk helse. På vg3 får eleven en mer grundig innføring i treningsplanlegging og forståelse av sammenhengen mellom trening, kropp og helse i samfunnet. Et rikt utvalg av aktiviteter, lek, dans og friluftsliv motiverer til bevegelsesaktivitet og naturglede og viser hvordan kroppsøvingsfaget kan være med på å påvirke mennesker og natur. Sist i hvert kapittel er det oppgaver som gir elevene muligheter for dybdelæring. Digitale ressurser med elev-lærer kommunikasjon gir deg som lærer muligheter for oppfølging av elevbesvarelsene. Elevene møter oppgaver, lydbok, 153 filmer av øvelser og muligheter for å lage og lagre egne treningsplaner. Elevnettstedet til Gymnos er gratis, men lærerlisensen kjøpes til den enkelte lærer årlig. gymnos.cdu.no

Utgivelsesår 2020

ISBN13 9788202652920

EAN 9788202652920

Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Du vil kanskje også like

• "Lyrikkens liv - innføring i diktlesning" av Christian Janss
  • "Kollektivt selvmord" av Arto Paasilinna
  • "Hypnotis√∏ren" av Lars Kepler
  • "Evighetens kyss" av Stephenie Meyer
  • "Mannen som elsket Yngve" av Tore Renberg
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver