Boka beskriver 850 fuglearter som kan sees i Norge, det øvrige Europa, Nord-Afrika og deler av Midtøsten. Boka forteller bl.a. om fuglenes hekkesteder, kjennetegn og låter. Med litteraturliste og stikkordregister.
Standardverk om Nordens fugler. Gyldendals store fugleguide er den mest komplette og beste bestemmelsesboken på det norske markedet. Den inneholder informasjon om hekkeforekomster, trekkforhold, statussymboler for bestandsstørrelser og sjeldenhetsgrad, både for fastlands-Norge, Svalbard (inkl. Bjørnøya), Jan Mayen og tilstøtende havområder. Bokens illustrasjoner er vakre, detaljrike og informative. Norsk fagredaktør: Viggo Ree.Anbefales for alle aldersgrupper....
Utgivelsesår 1999
ISBN13 9788205255548
EAN 9788205255548
Uangripelig grundig felthandbok om alle Europas og Middelhavsområdets arter - også de svært sjeldne. Dette er boka for ornitologer. For de som ønsker en guide til de mest vanlige fuglene i norsk natur finnes det mindre og mer hendige bøker.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket34 bokelskere følger dette verket.