Omtale fra forlaget
Boken forsøker, i tillegg til å presentere oppskrifter, å inspirere leseren til å finne sin egen smak, utvikle sin sanselighet og spise sunnere. Leseren får også tips om vurdering av råvarene og hvilke av dem som bør velges i økologisk kvalitet.
Forlag Spartacus
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788243002111
EAN 9788243002111
Språk Bokmål
Sider 164
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHvis du skal begynne å lage mat, er lysten det første som må oppstå. Uten lyst, ingen god mat. Uten god mat, ingen god stemning. Uten god stemning blir det enda mer bortkastet å lage god mat. Da lager vi enda mer lettvint og enda vondere mat i morgen, og i overmorgen var det plutselig ikke noe middag.
Sort, nymalt pepper har en mørk, jordaktig, skarp smak, med mye aroma. Den smaker sort. Den går best til litt kraftige smaker. Oksekjøtt, er klassikeren,og ikek uten grunn. Det fyldige kjøttet blir mange grader mer fantastisk med rikelig pepper på.