Omtale fra forlaget
Kjøkkensjef Bente Westergård brenner for den økologiske smaksdimensjonen. På vakre Hellviktangen gård i Oslofjorden driver hun spisestedet Grønn Gourmet, basert på økologiske og kortreiste råvarer - i skjønn forening med det sesongen tilbyr av markens grøde. I denne boken deler hun sine kunskaper om hvordan du kan bringe det økologiske aspektet inn i ditt eget kjøkken, og lage sammensatte menyer i takt med årstiden.
Forlag Iris forlag
Utgivelsesår 2023
Format Innbundet
ISBN13 9788293359043
EAN 9788293359043
Språk Bokmål
Sider 251
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHvis du skal begynne å lage mat, er lysten det første som må oppstå. Uten lyst, ingen god mat. Uten god mat, ingen god stemning. Uten god stemning blir det enda mer bortkastet å lage god mat. Da lager vi enda mer lettvint og enda vondere mat i morgen, og i overmorgen var det plutselig ikke noe middag.
Sort, nymalt pepper har en mørk, jordaktig, skarp smak, med mye aroma. Den smaker sort. Den går best til litt kraftige smaker. Oksekjøtt, er klassikeren,og ikek uten grunn. Det fyldige kjøttet blir mange grader mer fantastisk med rikelig pepper på.
12 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket