Jarl er kateket i en menighet på Hamar. Som ung og nyutdannet møter han spenninger mellom tradisjonell indremisjonsfromhet og en moderne kirkevirkelighet. Anne-Merete går på lærerhøgskolen og blir forelsket i den lange kateketen, men får kalde føtter når kirkestriden når avisspaltene. Journalisten Torbjørn er gift med prestedatteren Elisabeth og blir involvert i den kirkelige personalsaken.
Forlag Kabb
Utgivelsesår 2001
Format Kassett
Det blir med denne ene boken av denne forfatteren for å si det sånn. Det er sikkert 10 år siden jeg leste denne. Husker ikke handlingen, bare at jeg satt igjen med spørsmålet; Er det mulig?? Ett godt eksempel på en dårlig bok.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.