Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken inneholder informasjon om sykdommen cøliaki (glutenintoleranse) og oppskrifter på glutenfri mat som blant annet brød, snacks, forretter, lunsjer, middager, supper, sauser, stuinger og pureer, griljert mat, spagettiretter, fiskeretter og kjøttretter. Med oppskriftregister.
Omtale fra forlaget
Den viktigste bok om glutenfri kost med informasjon om cøliaki, praktiske råd, hjelp til melkefri kost, produktveiledning og mange oppskrifter til en hver anledning. Også nyttig for dem som har en cøliaker i sin omgangskrets. Alle kan spise glutenfritt.
Forlag Kolibri forl.
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788279170303
EAN 9788279170303
Språk Bokmål
Sider 254
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket