Glutenfri mat - godt og sunt

småretter og middager

av (forfatter) og Bjørn Wiborg (forfatter).

Kolibri forl. 2010 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken inneholder informasjon om sykdommen cøliaki (glutenintoleranse) og oppskrifter på glutenfri mat som blant annet brød, snacks, forretter, lunsjer, middager, supper, sauser, stuinger og pureer, griljert mat, spagettiretter, fiskeretter og kjøttretter. Med oppskriftregister.

Omtale fra forlaget

Den viktigste bok om glutenfri kost med informasjon om cøliaki, praktiske råd, hjelp til melkefri kost, produktveiledning og mange oppskrifter til en hver anledning. Også nyttig for dem som har en cøliaker i sin omgangskrets. Alle kan spise glutenfritt.

Bokdetaljer

Forlag Kolibri forl.

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788279170303

EAN 9788279170303

Språk Bokmål

Sider 254

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Meg eier ingen" av Åsa Linderborg
  • "Fuglane - roman" av Tarjei Vesaas
  • "Snømannen - roman" av Jo Nesbø
Alle bokanbefalinger for dette verket