Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på glutenfrie brød og kaker, blant annet fiberrike baguetter, frokostrundstykker, grovbrød, muffins, fastelavnsboller og prinsessekake. Boken innleder med tips og triks som kan være til nytte på kjøkkenet. Oppskriftene er gjennomgått av norsk cøliakiforening. Har register.
Omtale fra forlaget
Bakverk for dem som må unngå gluten Alle setter pris på hjemmebakte brød og kaker! Glutenfri bakst er full av oppskrifter med glutenfrie ingredienser. Vil du gjerne bake ditt eget brød? Trenger du en oppskrift på glutenfri sjokoladekake til barneselskapet? Eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her finner du det meste hjertet måtte begjære av bakverk for dem som må unngå gluten for å holde seg friske. Norsk Cøliakiforening (NCF) har gjennomgått boken og hjulpet til med å tilpasse den for norske forhold. Prøv, smak og kos deg!
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788205374027
EAN 9788205374027
Språk Bokmål
Sider 127
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket