Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boka tar Notaker for seg vår mattradisjon gjennom tusen år, fra sagatidens kost via hverdagsfest hos Petter Dass til Asbjørnsens kokebok og dagens nye retter. Han ser på fattiges og rikes spisevaner, og den konstante vekselvirkningen mellom utenlandsk og innenlandsk, importert og egenprodusert mat. Med oppskrifts- og emneregister.
Omtale fra forlaget
I denne boka tar Notaker for seg vår mattradisjon gjennom tusen år, fra sagatidens kost via hverdagsfest hos Petter Dass til Asbjørnsens kokebok og dagens nye retter. Han ser på fattiges og rikes spisevaner, og den konstante vekselvirkningen mellom utenlandsk og innenlandsk, importert og egenprodusert mat. Med oppskrifts- og emneregister.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9788203225048
EAN 9788203225048
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 333
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket21 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketfødt den 15. juli 1941 i Halden
Wikipedia
En mangeårig kringkastingsmann og forfatter
Notaker kan og regnes blant våre store Ibsen-kjennere.
Notaker skrev også forordet til faksimileutgaven 1993; Huusholdnings-bog indrettet efter den almindelige Brug i Norske Huusholdninger av Maren Elisabeth Bang (førsteutgave utgitt 1831)