Ekteparet Tuppence og Tommy Beresford er på besøk hos tante Ada, som henlever sine eldre dager på pleiehjemmet Sunny Ridge. Her treffer Tuppence også en sinnsforvirret gammel dame som babler i vei om forgiftet melk og et dødt barn bak kaminen. Eller er ikke den gamle så forvirret likevel? Da Tuppence senere får vite at damen plutselig er reist fra Sunny Ridge, setter hun i gang sin egen private etterforskning. Men før hun vet ordet av det, befinner hun seg midt oppe i et vanskelig mysterium.
Utgivelsesår 1985
ISBN13 9788203104053