Frost og varme

av (forfatter).

Gyldendal Tiden 1997 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.12 (8 terningkast.)

24 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Zool må flykte fra den grusomme byen Zaloo, en by med diktatur, og han rømmer til Izh. Han oppdager at det også i denne byen i isødet hersker onde krefter. Dette er den sjette boka om Skogland.

Omtale fra forlaget

Ny fantasy fra Thore Hansen Thore Hansen - forfatteren bak Skogland-serien, er her med en ny fantasyroman for ungdom. Han er trofast mot utgangspunktet for den fantastiske fortelling; hans verdener er befolket med mennesker og vesener av ulike slag, de lever i fantasilandskap, men som samfunn kan de til forveksling kan minne om vår egen verden. I «Frost og varme» møter vi unggutten Zool, som er gjeter og lever sammen med mor og far i diktaturet i Kaloo. Diktatorens grep strammer seg til, og en kveld da Zool kommer hjem, finner han moren død. Faren sier at de må prøve å komme seg bort. Det blir en dramatisk reise med et fremmed skip, og faren dør underveis. Zool er alene tilbake og bestemmer seg for at han vil bli med de som har hjulpet ham så langt. Og han kommer til Izh, der det tilsynelatende er friere og åpnere enn i Kaloo. Men han oppdager snart at det er krefter der som kan virke like onde og grusomme som i Kaloo. Boken er gjennomillustert i sort/hvitt av forfatteren. Han har skrevet flere bøkr for voksne, samt en rekke bildebøker og romaner i fantasygenren for barn og unge.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 1997

Format Innbundet

ISBN13 9788247801437

EAN 9788247801437

Serie Skogland (6)

Genre Fantasy

Språk Bokmål

Sider 127

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 5 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket