Fredrikstad syndromet

av (forfatter) og Eddie R. Sjøborg (forfatter).

Kolofon 2009 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Flere tilfeller med akutt åndenød og rask død gjør at mistanken rettes mot en ny legionella-epidemi i Fredrikstad. Men negative prøver og mislykket smittesporing øker mistanken om at det kan ligge kriminell virksomhet bak. Panikkstemningen øker da det dukker op stadig nye og uforklarlige dødsfall i flere av landets største byer. De første spor kommer da gamle dokumenter fra 1943 dukker opp ved en av Fredrikstads bedrifter.

Omtale fra forlaget

Fredrikstad Syndromet er en umåtelig spennende kriminalroman hentet fra miljøet i og rundt Sentralsykehuset og større industri-bedrifter i Fredrikstad. Flere tilfeller med akutt åndenød og rask død gjør at mistanken i første rekke rettes mot en ny legionella- epidemi i byen. Negative prøver og mislykket smittesporing øker mistanken om at det kan ligge kriminell virksomhet bak de mange dødsfall. Panikkstemning brer seg over hele landet da det dukker opp stadig nye og uforklarlige dødsfall i flere av våre største byer. De første spor i gåten kommer da gamle dokumenter fra 1943, fra nazimiljøet i Fredrikstad, dukker opp. En tornado av hendelser leder leseren gjennom det som til slutt skal gi den uventede sjokkløsning på mysteriet som i over 60 år har ligget som en udetonert bombe.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788230005446

EAN 9788230005446

Genre Krim

Omtalt sted Østfold

Språk Bokmål

Sider 295

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Tenk på det du sier så du ikke sier det du tenker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Politimesteren entrer rommet. Denne gang i sin beste uniform,skjorte og slips. Hans kone hadde forlangt dette siden nyhetene sikkert kom på Dagsrevyen,og hennes mor i Trondheim så alltid på Dagsrevyen, så derfor...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket