Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
En praktkokebok i kjempeformat for alle som setter pris på Frankrikes mat og kultur. Mer enn 240 oppskrifter, samt en bred presentasjon av Frankrike som land. Unike fargefotografier.
Omtale fra forlaget
En gastronomisk praktbok med gode oppskrifter, lekre bilder og en presentasjon av Frankrikes kultur og mattradisjon.
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1990
Format Innbundet
ISBN13 9788250417731
EAN 9788250417731
Omtalt sted Frankrike
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket