Fortell meg alt

av (forfatter).

Forlaget Press 2025 Innbundet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Det er høst i Maine og småbyadvokaten Bob Burgess er opptatt med en drapsetterforskning. Han forsvarer en ensom, isolert mann som er mistenkt for å ha drept sin egen mor. Samtidig er Bob oppslukt av å dyrke vennskapet med den anerkjente forfatteren Lucy Barton. Lucy og Bob snakker om livet, om det de håper på og det de angrer på, og om det som kunne ha vært. Lucy blir også kjent med en av Crosbys lengstlevende innbyggere, nitti år gamle Olive Kitteridge, som  bor i et aldersboligkompleks i utkanten av byen. De tilbringer ettermiddager med å fortelle hverandre historier i Olives leilighet.Fortell meg alt er en roman full av håp, en roman om nye vennskap, gammel kjærlighet, og det veldig menneskelige ønsket om å sette spor etter seg i verden. Med stor følsomhet viser Strout oss hvordan våre relasjoner kan holde oss flytende. Som Lucy sier: «Kjærlighet kommer i så mange varianter, men det er alltid kjærlighet.»«Strout er en magiker.»The Observer«Strout-fansen vil elske å se den røffe hovedpersonen i forfatterens pulizerprisvinnende Olive Kitteridge endelig møte den skjøre heltinnen i Lucy Barton-bøkene. Men vær ikke redd selv om du aldri tidligere har åpnet en Strout-roman, allerede på slutten av første kapittel vil du føle deg som en innbygger i Crosby i Maine.»Oprah Daily

Forlag Forlaget Press

Utgivelsesår 2025

Du vil kanskje også like

• "Lucy ved havet" av Elizabeth Strout
  • "Åh, William" av Elizabeth Strout
  • "Tollak til Ingeborg - roman" av Tore Renberg
Alle bokanbefalinger for dette verket