Fortell med meg!

levende språkmiljø for de yngste

av (forfatter) og Iben Sandemose (illustratør).

Pedagogisk forum 2012 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (4 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Små barn trenger engasjerte voksne som leker, lytter og forteller. Dette er boken for alle dem som er på jakt etter ideer til det viktige arbeidet med språk og lek i barnehagen. Hvordan skaper vi et godt språkmiljø for 1-3-åringer? Hvilke aktiviteter og opplevelser kan hjelpe ordene på gli? Trude Anette Brendeland har laget en inspirasjonsbok til barnehagepersonalet. Trude Anette Brendeland er førskolelærer og har tidligere. skrevet boka Magiske samlingsstunder. Mange kjenner henne fra kurs om sammen tema og som leder av nettstedet Fantasifantasten.no

Bokdetaljer

Forlag Pedagogisk forum

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788273911667

EAN 9788273911667

Språk Bokmål

Sider 158

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 2 0 1 0

Bokomtaler

En helt grei bok om å få mer liv i samlingstundene og hverdagen ellers for de yngste i barnehagen. Den omhandler først og fremst det som har med det å fortelle, og fortellinger å gjøre, hva det er og hvordan man kan få det frem på en mest mulig engasjerende måte. Det skal som regel ikke så mye til og Brendeland gir noen gode råd på veien til en fortellende hverdag. Brendeland skriver også om nytten fortellinger har for barnas utvikling, bl.a. nevner hun at fortellinger kan gi håp og tro på at det er mulig å overvinne det som er vanskelig. Hun nevner videre at empati kan vokse fram i en fortellende hverdag. Boken gir også flere enkle tips til samlingsstunder og måter å fortelle på. En bok som passer for alle som jobber i barnehage.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken handler om hvordan barn lærer i leken, og hvordan du kan bruke fortelling og/eller eventyr til å utvikle språket og språkforståelsen til barn. En god bok for småbarnsforeldre og andra som har med små barn og gjøre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket