Tegneren, maleren og presidenten Stabels surrealistiske humor presenteres i dette festskriftet. Foruten artikler om Stabel og hans arbeid, består en stor del av boken av Stabels egne verker - såvel grafikk og tegninger som egenproduserte tekster og avskrifter i Dusteforbundet gjennom 30 år.
Utgivelsesår 1984
ISBN13 9788205150409
EAN 9788205150409
Omtalt person Fredrik Stabel
Ved å spise et eple hver dag setter De Deres frukthandler i godt humør og bidrar dermed til å gagne hans helse.
Lille-Maud Vonlausbråten (sign.)
Når de fleste kvinner bedrar sine menn allerede i folovelsestiden skyldes det at kun de færreste gifter seg den første kvelden de møtes.
Darwin P. Erlandsen
Mann og kvinne har én ting felles - motsatt kjønn!!!
Darwin P. Erlandsen
Et kranium er ikke i stand til å uttrykke mimikk. Av dette kan man slutte at selv det hjærteligste smil i bunn og grunn (dypest sett) er overfladisk.
Darwin P. Erlandsen
Det kommer et menneske til verden hvert 1/2 sekund. Det er selvfølgelig meget. - På den annen side skal man ikke se bort fra (glemme) at det her utelukkende dreier seg om ganske små barn.