En gudsforlatt og forblåst øy med en blodig historie venter på sine nye eiere. Ute i det ytterste havgapet ligger et falleferdig og uhyggelig hus, som klamrer seg fast til bakken i både storm, orkan og flodbølger. Det har stått der siden de første øybeboerne, og gufset fra kjelleren virker like urgammelt som alt det andre. Nå er det som om det kjølige draget gjør seg klar til å trekke til seg familien Sand én etter én. Og hver lyd ute på øya ville fortelle om det uunngåelige; at blod er tykkere enn vann. Boken er en historie om sjelehandel, skipsplyndring, mareritt som blir til virkelighet, en slekt ingen ønsker å slekte på og om galskap man forgjeves prøver å mure inne, men som aldri vil la seg stanse.
En forblåst øy med en blodig historie venter på sine nye eiere. Familien Sand skal få en sommer de aldri glemmer. De av dem som overlever ...
Flyktningene kunne ikke holde seg i skjul for alltid. Før eller senere ville hun finne dem. Eller så ville de selv kjenne kallet fra øya.For blod var tykkere enn vann. Det var etmantra hun var blitt oppdratt med. Blod var tykkere enn vann.Ja, før eller senere ville de komme hjem.Kniven lå allerede klar. Hun skulle selv skjære ut det lille hjertet. « [?] en gedigen gyserroman!» Fortællingen.dk«Den skal ha svært slake nervar som ikkje let seg skake av grøsseren ?Forfedrene?. For kaldare gufs er det lenge sidan eg har funne i ei bok.» Nationen
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788205408593
EAN 9788205408593
Serie Svart pocket
Genre Grøssere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket21 bokelskere følger dette verket.