Foraging

for the taste of Røros

av (forfatter) og Rob Veldhuis (illustratør).

The Dutch Connection 2012 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Recipes and reflections around ten wonderful ingredients such as; mountain trout, lamb, almond potato, reindeer, wild salmon, berries and mushrooms. Foraging is more than just good recipes. Cook Mikael Forselius and photographer Rob Veldhuis wander through the beautiful and unique Røros-region foraging for fresh ingredients straight from nature, giving us an insight into our relationship to these wonderful ingredients. For more information visit matauk.no

Bokdetaljer

Forlag The Dutch Connection

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788299910910

EAN 9788299910910

Språk Engelsk

Sider 158

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket