Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka oppfordrer leseren til å benytte seg av den unike tilgangen vi har på kulinariske råvarer fra naturen. Forfatterne trekker fram de viktigste vilt- og fiskeartene, beskriver dem og presenterer festmenyer alle kan lage. Til alle hovedrettene foreslås forretter, desserter og vin. Har register.
Omtale fra forlaget
Feinschmeckernes fristelser . festmenyer fra naturen oppfordrer leseren til å benytte seg av den unike tilgangen vi har på kulinariske råvarer fra naturen. Kvaliteten på fisk og vilt, bær og sopp er i verdensklasse, og stadig flere er villige til å betale litt ekstra for gode råvarer. Mange skaffer seg råvarene selv gjennom friluftsliv, jakt og fiske. Denne kokeboken er et bidrag til utviklingen av en moderne norsk matkultur. Forfatterne trekker fram de viktigste vilt- og fiskeartene, beskriver dem og presenterer festmenyer alle kan lage. Til alle hovedrettene foreslås fristende forretter og desserter. Vin er en viktig del av måltidet, og leseren får gode tips om valg av vin til de ulike rettene.
Forlag Naturforl.
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788276432350
EAN 9788276432350
Språk Bokmål
Sider 200
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket