13 år gamle Matthew blir funnet myrdet på en landsbykirkegård. Kriminalbetjent Lynley vet at nøkkelen til mysteriet ligger i å avdekke hemmelighetene i det lukkede kostskolesamfunnet. Dette er den tredje romanen om Lynley og Havers.
En gutt forsvinner brått på den eksklusive kostskolen Bredgar Chambers, i Sussex, England. Etterforsker Thomas Lynley blir tilkalt fra New Scotland Yard for å delta i søket på eleven. Sussex ligger egentlig utenfor etterforskerens jurisdiksjon og Lynley vet han bør holde seg unna. Da den unge gutten blir funnet drept mellom gravstøttene på en kirkegård, blir brått den pyntelige overklassen lammet av skrekk. Dette blir ingen vanlig drapssak for etterforsker Lynley og overkonstabel Barbara Havers. I jakten på den amoralske drapsmannen kommer Lynley og Havers over dypt begravde hemmeligheter i et strengt lukket samfunn. Det kan late til at både den avdødes rektor, lærere og unge medelever er rammet av noe ondt. Dette er tredje roman om Lynley og Havers.
Forlag Pantagruel
Utgivelsesår 2013
Serie Inspector Lynley (3)
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted England
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket197 bokelskere følger dette verket.