Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir informasjon om hvilke innholdstoffer de røde, gul-oransje, grønne og blå-fiolette fargene signaliserer, hvordan de påvirker oss, hvilke frukter, bær og grønnsaker som er best og hva vitenskapelige forsøk gir oss av tips om helsemessig potensial i den enkelte matvare. I tillegg inneholder boken oppskrifter der bokens teorier omsettes til velsmakende praksis. Med litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2003
Format Heftet
ISBN13 9788202215149
EAN 9788202215149
Språk Bokmål
Sider 270
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket