Eventyr er en vakker bildebok om hvordan fortellinger, eventyr og minner binder barnebarn og besteforeldre sammen. Mormor er blitt gammel, hun er ikke så god til å huske lenger. Men hun er fremdeles god til å fortelle eventyr! Det er bare å sette henne gang: Det var en gang … Stian Holes drømmeaktige illustrasjoner, fulle av farger og liv, er en perfekt match for Kim Fupz Aakesons fantasirike tekst. Og som leser får du lyst til å reise videre innover i dine egne eventyr! Eventyr er et dansk-norsk mestermøte mellom to høyt elskede og prisbelønte bildebokkunstnere. Her forteller Stian Hole og Kim Fupz Aakeson sjarmerende og varmt om forholdet mellom besteforeldre og barnebarn.
Utgivelsesår 2022
ISBN13 9788202748197
EAN 9788202748197
Fantastisk vakker billedbok om mormor. Mormor lukter kanel og såpe. Hun bor i et gammelt, rødt hus og så fort jeg sier de magiske ordene "Det var en gang..." så forteller hun de flotteste og mest magiske eventyr!
Men mormor blir for gammel. For gammel til å kjøre bil. For gammel til å sykle. Jeg synes det er veldig rart at noen kan bli for gammel til å bo i hus, men det blir hun også.
En helt nydelig billedbok om det å bli gammel og glemsk, vakkert illustrert av Stian Holde med bilder man kan se på i evigheter og stadig finne nye, små detaljer. For 6 år og oppover tenker jeg.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.