Eva og Adam er kjærester, men det er dessverre ikke Annika og Alexander, deres aller beste venner. De burde jo være det, så Eva og Adam bestemmer seg for å hjelpe dem litt. Det begynner bra, men fortsetter bare verre og verre. Så skjer det som absolutt ikke burde skje. Dette er den tredje boka om kjæresteparet Eva og Adam.
Eva og Adam er kjærester, men det er dessverre ikke Annika og Alexander, deres aller beste venner. De burde jo være det . kjærester altså.
Eva og Adam bestemmer seg for å hjelpe dem litt. Det begynner bra, men fortsetter bare verre og verre. Så skjer det som absolutt ikke burde skje .
Den tredje morsomme lydboka om det superpopulære kjæresteparet Eva & Adam, kjent fra TV, kino, bøker og lydbøker. Serien om Eva & Adam handler om alt det som er viktig i livet: skolen, vennene, forelskelser og sjalusi.
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2002
Format CD
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket73 bokelskere følger dette verket.